hits

Omtale I Colourpop Ultra Satin Lip

  • 03.08.2017, 18:00

Generelt om produktet

Dette produktet av coloupop skal holde lenge i på leppene, den er satin og vil smitte med det den kommer i kontakt med. Ellers skal den ha ingredienser som gjør at den ikke blir for tørr og for at den skal være komfortabel å bruke.

Pris

$6 eller ca 50kr (Varierer etter kursen), noe som er en veldig fin pris.

Min mening

Jeg synes disse leppestiftene fra colourpop er veldig gode, de er helt klart en av mine favoritter blant mine liquide lipstick. Forskjellen på disse i forhold til magne andre, er at disse ikke tørker helt matte, men blir kremete. Noe som gjør at de blir komfortable å gå med, samtidig som de også da ikke sitter like godt som mange andre. Det som er en stort pluss, er at selv om disse ikke varer like lenge som mange andre, så går det fint å påføre ett nytt lag uten at det kaker seg, noe som virkelig ikke går på mange andre liquide lipstick. På meg varer den ca 4 timer, noe som er helt greit. 

Det er også veldig mange fine farger å velge mellom, mine favoritter er nok Alyssa og November, ettersom de er farger jeg føler jeg kan bruke til alt. Jeg anbefaler virkelig å prøve disse, ettersom de er veldig billige og definitivt mye bedre enn mange andre, derfor får den 4/5 av meg.

Swatches


November // Echo Park // Alyssa // Wink

 

- Sanna Vaagland

 

#Makeup #Sminke #Colourpop

Victoria Larsen

03.08.2017 kl. 18:20
Så fine farger :-) interessant innlegg :-)

sannavaagland

10.08.2017 kl. 09:10
Victoria Larsen: Takk :)
sannavaagland

Makeupartist & frisørlærling 🌼 21 år

Search

Bloggdesign