hits

Makeup I Electric glitter

 • 22.02.2018, 18:00

 

- Sanna Vaagland

 

#Sminke #Makeup #Glitter

Makeup I Electric

 • 21.02.2018, 21:00

Skyggene i Electric paletten fra Urban Decay er virkelig helt nydelige! Her har jeg i hovedsak brukt fringe og urban, er ikke de bare helt nydelige sammen?!

 

 - Sanna Vaagland

 

#Sminke #Makeup 

Makeup I Silver

 • 18.02.2018, 20:00

- Sanna Vaagland

#Sminke #Makeup 

 

Makeup I Frøya

 • 13.02.2018, 19:00

Ansikt:

Frøya CC cream 

Frøya Luminous pen

Frøya Translucent powder

Frøya All-around bronzer nr 1

Frøya Highlighter

Øyne:

Frøya eyeshadow i 15 og 9

Frøya All-around bronzer nr 1

Frøya Highlighter

Bitchn Brows Essential Brow Kit 

Lepper:

Frøya Liquide lipstick i Emma Ellingsen

 

- Sanna Vaagland

 

 

#Sminke #Makeup #Frøya

Makeup I Rimmel

 • 12.02.2018, 19:30

 

Ansikt:

Rimmel Lasting Finish Breathable foundation

Rimmel Lasting Finish Breathable concealer

Rimmel Stay Matte pudder

Rimmel Sculpting palette

Øyne:

Rimmel Sculpting palette

Rimmel Exaggerate eyeliner

Lepper:

Rimmel Lasting finish lipstick i 37 

 

- Sanna Vaagland

 

#Makeup #Rimmel #Sminke

 

Oppdrag I Rimmel

 • 11.02.2018, 20:00

                                                            

I går var jeg så heldig å få være med Rimmel på Vita Kick off! Jeg og en del andre jenter sto og sminket alle som ønsket det. Det var rett og slett kjempe gøy. Det er når jeg får være med på ting som dette, at jeg virkelig kjenner at jeg har valgt riktig yrke! Det er ikke noe som er mer gøy enn å få folk til å føle seg fine. Jeg fikk også prøvd ut en del produkter fra merket, og jeg er virkelig positivt overrasket. Gleder meg til å prøve ut mer av sminken til Rimmel!

 

- Sanna Vaagland

Makeup I Dots

 • 06.01.2018, 20:00

 

- Sanna Vaagland

 

#Sminke #Makeup

2017 Sminkefavoritter

 • 03.01.2018, 20:00

2017 har virkelig vært et spennende år, hvor jeg har fått opplevd mye! Jeg har fått testet ut mange nye sminkeprodukter og har definitivt funnet mange favoritter som jeg kommer til å bruke i mange år framover! Så her kommer en liten oppsummering av mine sminkefavoritter fra 2017. 

Primer: Helt ærlig så liker jeg å bruke primer, men det er ikke ofte jeg synes at de faktisk gjør så mye. Men jeg fikk en prøve av Smashbox sin Photo Finish Primer Oil og den er helt fantastisk! Jeg har tørr til normal hud, og sminken blir ofte veldig tørr i løpet av dagen, men med denne blir den ikke det! Jeg har snart brukt opp prøven jeg fikk, og jeg kommer helt klart til å kjøpe  en full størrelse av denne!

Foundation: Frøya sin CC Cream er definitivt blitt en stor favoritt i år! Den har veldig lett dekk og du kjenner ikke at du har på deg sminke når du bruker den, noe jeg virkelig foretrekker! Denne bruker jeg om jeg skal bruke en del sminke også, enten så mikser jeg den inn i andre foundationer, eller så bruker jeg bare concealer der jeg ønsker mer dekk. Definitivt den beste foundationen jeg har brukt de siste årene!

Concealer: Jeg er veldig glad i concealer og har alt for mange, men den jeg har likt best i år er definitivt Tarte Shape tape. Den dekker alt, og er veldig drøy i bruk, så her trenger du veldig lite for å dekke det du ønsker. 

Pudder: Jeg elsker pudder, noe som ikke er så veldig logisk med tanke på at jeg fort blir tørr. Men jeg liker ikke den følelsen av at foundationen skal smitte av på alt. Her har jeg to favoritter. Den første er Hourglass Ambient lightning powder, denne bruker jeg i hovedsak der jeg ønsker å ha litt mer glød, for eksempel på kinnbena, under øynene, nesen og i pannen. Den gir en fantastisk glød, uten at det blir en highlighter. Den andre favorittene min er Mac mineralize skinfinish, som jeg bruker i resten av ansiktet, denne har fortsatt litt glød i seg så foundationen vil ikke bli for matt. 

Blush: Blush er noe jeg har blitt mer glad i dette året, og den jeg har likt best er Smashbox L.A. Lights Blush & Higlihter palette i Culver City Coral. Fargene er veldig fine og er ikke for pigmenterte, så den er enkel å jobbe med.

Bronzer: Jeg elsker bronzer og ender ofte opp med å bruke for mye, men med Too faced sin Milk Chocolate Soleil trenger jeg ikke å være redd for at det blir for mye. Denne legger seg fint på huden og er helt perfekt i fargen for meg! Denne bruker jeg på både meg selv og egentlig alle jeg sminker, fordi den kler alle. Ofte så bruker jeg også denne før jeg legger en mørkere en, fordi jeg da opplever at det blir finere "kanter". 

Highlighter:Jeg har vanvittig mange highlighter, så det var veldig vanskelig å velge bare en favoritt! Men den jeg bruker aller best er nok Anastasia sin Illuminator i So Hollywood. Den gir en nydelig gyllen glød, og ligger fint på huden! 

Øyenskygge: Tart sin Tartelette in bloom er den øyeskyggepaletten jeg tar med meg om jeg skal ut å reise! Den har alle fargene jeg trenger og de er så enkle å duse ut! Elsker den!

Eyeliner: Alle Linda Halberg sine Crayons har blitt mine favoritt eyelinere! De er enkle å jobbe med og sitter hele dagen! Men om jeg måtte ha valgt en farge hadde det blitt den rustfargen i Wipple Flash, nydelig farge!

Mascara: Den eneste mascaraen som sitter godt på meg og som ikke drysser er Mac False Lashes Extreme Black! Det er den eneste mascaraen jeg bruker.

Bryn: Alle brynsproduktene til Bitchn´Brows synes jeg er veldig gode, både skyggene, browfixen og blyanten. Enkle produkter å jobbe med, drøye i bruk og sitter hele dagen! 

Lipliner: Den liplineren jeg bruker mest er Mac Lipliner i Dervish, det er en nydelig nude farge, som er veldig lik min egen leppefarge. Sitter godt og veldig fin farge!

Lepestift: Colourpop sin Ultra Matt Lip i Love Bug er nok favoritt leppestiften min, den er en nydelig rødlig farge, og den er veldig billig!

 

Det var alle favorittproduktene mine for 2017, så jeg håper jeg finner minst like mange gode produkter dette året! 

 

- Sanna Vaagland

 

#Makeup #Sminke

Makeup I 2018

 • 02.01.2018, 20:00

 

Jeg har så vanvittig mye glitter i skuffene mine, så det er altid like gøy å kunne slenge på litt! Dette var fra nyttårsaften og jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke bruke glitter, men jeg er så glad jeg ombestemte meg. Fordi jeg  ble egentlig utrolig fornøyd med sminken! Skal definitivt bli flinkere til å bruke det dette året. Godt nyttår!

 

- Sanna Vaagland

 

#Makeup #Sminke

Makeup on People I Lina

 • 28.11.2017, 21:30

En veldig dus og varm sminke på nydelige Lina. Alle skyggene er fra Jaclyn Hill sin øyenskyggepalette som hun laget sammen med Morphe. Gode skygger som er enkle å jobbe med.

 

- Sanna Vaagland

 

#Sminke #Makeup

Makeup on People I Karianne

 • 27.11.2017, 21:30

Så gøy å sminke igjen! Jeg har ikke sminket noen på kjempe lenge, så det var virkelig på tide å komme i gang igjen. Her brukte jeg bare en grønn eyeliner fra makeup store og duset den ut og en brun skygge. Det ble egentlig veldig fint og det er enkelt å gjøre! Så dette er definitivt noe alle får til.

 

- Sanna Vaagland

 

#Sminke #Makeup

Makeup I Lines

 • 04.10.2017, 10:00

- Sanna

 

#Sminke #Makeup

Når jeg uansett ikke får sove...

 • 04.10.2017, 01:09

I det siste har døgnrytmen min vært helt forferdelig. Jeg slutta nylig i jobben min, hvor jeg nesten bare hadde kvelds- og nattvakter den siste tiden før jeg slutta. Så jeg er vant til å legge meg rundt kl tre/fire hver dag, også våkne rundt kl 12. Så de siste dagene har jeg prøvd å snu litt på det, men kl blir fort to før jeg sovner. Nå er jo kl 00.52 og her ligger jeg enda, lys våken. Planen var å legge seg før kl 2400, men hadde en liten powernap på sofaen tidligere, så jeg kunne egentlig ha forstått det allerede da at det var et optimistisk mål å legge seg før midnatt. Så vi får se, kanskje jeg greier det i morgen?

Uansett så har jeg fått brukt kvelden på å finne inspirasjon til fremtidige sminkelooks. Jeg har endelig overskudd og tid til å leke meg med sminke igjen, det er så deilig! Det er så lenge siden at jeg virkelig har kunne sette meg ned å bare leke meg. Den siste tiden har jeg bare sminket meg for å føle meg fresh og fin til jobb. Det er helt greit det og, men det er virkelig noe helt egent med det å sette seg ned å bare leke seg med farger! Og om jeg ender opp med å se ut som et takras, så gjør det ikke noe! 

Jeg var mye flinkere til å sette meg ned å bare se hvor det gikk meg sminken før, da kunne jeg sitte nesten hver kveld å utforske. Nå blir det fort bare en gang i blant. Så jeg håper virkelig at jeg får til å prioritere å sette meg ned litt hver kveld, og ikke bare ligge i sofaen å sløve!

Her er noen bilder fra det jeg gjorde da jeg gikk på imageakademiet:

 

                                            
                  


 

- Sanna

 

#Sminke #Makeup


 

Makeup I Gult er kult

 • 01.10.2017, 21:00

 

- Sanna Vaagland

 

#Sminke #Makeup 

Makeup on People I Bestemor

 • 18.08.2017, 18:00

- Sanna

 

#Sminke #Makeup

Makeup on People I Mamma

 • 17.08.2017, 23:30

- Sanna

 

#Makeup #Sminke

Makeup I Nudes

 • 16.08.2017, 23:30

- Sanna

 

#Sminke #Makeup

Makeup I Calm

 • 15.08.2017, 23:00

- Sanna

 

#Sminke #Makeup

Makeup I Red

 • 15.08.2017, 00:00

- Sanna

 

#Sminke #Makeup

Makeup I Daring

 • 13.08.2017, 23:00

- Sanna

#Sminke #Makeup

Makeup I Black

 • 10.08.2017, 22:00

- Sanna 

 

#Sminke #Makeup

Makeup I Happy

 • 09.08.2017, 22:30

- Sanna 

 

#Sminke #Makeup

Makeup I Obsessed

 • 08.08.2017, 23:00

- Sanna

#Sminke #Makeup

Makeup I Purple

 • 07.08.2017, 22:30

- Sanna

 

#sminke #makeup

Makeup I Andromeda

 • 06.08.2017, 22:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag brukte jeg LH Cosmetics sin Infinity Palette på både øyne, bryn og ansikt! Den er helt nydelig, og kan virkelig brukes til det meste.

 

- Sanna

 

#Sminke #Makeup

Omtale I Colourpop Super Shock Shadow

 • 06.08.2017, 18:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generelt om produktet

Dette produktet fra colour pop skal være veldig kremete, pigmentert og skal ikke drysse. 

Pris

$5 eller ca 42kr (Varierer etter kursen), noe som er en veldig fin pris.

Min mening

Jeg er veldig glade i disse skyggene, de har en kremte konsistens som tørker til "pudder" øyenskygge. På meg striper de seg ikke, men om du har litt oljete øyelokk kan det godt hende at de vil stripe seg litt. Det som er litt kjipt er at de tørker ut fort om du ikke er flink til å lukke lokket skikkelig, jeg har noen skygger som holder på å tørke ut. Om du bruker disse ofte, vil de også fort bli brukt opp, ettersom det ikke er så veldig mye produkt i de. Samtidig er de billige og gode skygger, så jeg vil virkelig anbefale og prøve de. Er usikker på hvor lenge disse varer, men jeg har brukt de på jobb, så på meg har de holdt i over 9 timer. 

 

Minusen med disse er at de tørker ut veldig fort, jeg har ett par jeg kjøpte rundt julen, som har blitt tørrere enn de var da jeg først kjøpte de. Samtidig er de veldig billige og gode, så de får derfor 4/5 av meg. 

Swatches


 

UN // Jinxie // Peekaboo // Deux // Desert 

Lala // Sequin //  White Rabbit // Elixir // Paradox 

Trois // Seeker // Static // Babykins // Fairfax8 Track // Thirsty Girl // Quatre // Donna // Patchwork
 

- Sanna Vaagland

 

#Sminke #Makeup #Colourpop

Omtale I Colourpop Lippie Stix

 • 05.08.2017, 18:00

Generelt om produktet

Dette produktet fra colour pop skal ha en del ingredienser som gjør at produktet er komfortabelt å bruke og ha en del fukt i seg.

Pris

$5 eller ca 42kr (Varierer etter kursen), noe som er en veldig fin pris.

Min mening

Jeg har disse i to forskjellige finisher, Matte og Matte X. Min favoritt er definitivt Matte X, da jeg synes de blir mer matte en den andre og varer litt lengre på leppene. Ellers er jeg veldig fornøyd med de, da de er behagelige på leppene og varer ca 4 timer. Den eneste jeg ikke er så fornøyd med er den svarte, fordi den legger seg ujamt på leppene og blir rett og slett ikke noe fin. De andre fargene jeg har derimot legger seg fint og er gode å ha på leppene. Derfor får de 4/5 av meg. 

Swatches


Lumiére // Love Life // French // Bull Chic

 

- Sanna Vaagland

Omtale I Colourpop Ultra Matte Lip

 • 04.08.2017, 18:00

Generelt om produktet

Dette produktet av coloupop skal holde lenge i på leppene og skal ikke smitte på det den kommer i kontakt med. Den skal også være veldig pigmentert.

Pris

$6 eller ca 50kr (Varierer etter kursen), noe som er en veldig fin pris.

Min mening

Helt ærlig så synes jeg disse er kjempe gode, spesielt med tanke på at de er så billige som de er. Jeg har brukt disse flere ganger på jobb, og de sitter i litt over 3 timer når jeg har spist. Du kan påføre ett nytt lag uten at de smuldrer opp og blir ubehagelige på leppene. De er behagelige å ha leppene, men om du ikke liker følelsen av en liquide lipstick, vil ikke disse være for deg, fordi de er tørre. Samtidig synes ikke jeg de blir ubehagelig å ha på leppene.

Konsistensen er veldig tynn og lett, noe som er et stort pluss, fordi det ikke føles ut som det er mye produkt på leppene. Samtidig har jeg prøvd lignede produkter som er bedre, og derfor får 4/5 av meg. 

Swatches


Time Square // Wild Nothing // Perky // Mama // Love Bug // Viper // Notion //

- Sanna

 

#Sminke #Makeup #Colourpop

Makeup I Rosy

 • 03.08.2017, 20:00

- Sanna

 

#Sminke #Makeup

Omtale I Colourpop Ultra Satin Lip

 • 03.08.2017, 18:00

Generelt om produktet

Dette produktet av coloupop skal holde lenge i på leppene, den er satin og vil smitte med det den kommer i kontakt med. Ellers skal den ha ingredienser som gjør at den ikke blir for tørr og for at den skal være komfortabel å bruke.

Pris

$6 eller ca 50kr (Varierer etter kursen), noe som er en veldig fin pris.

Min mening

Jeg synes disse leppestiftene fra colourpop er veldig gode, de er helt klart en av mine favoritter blant mine liquide lipstick. Forskjellen på disse i forhold til magne andre, er at disse ikke tørker helt matte, men blir kremete. Noe som gjør at de blir komfortable å gå med, samtidig som de også da ikke sitter like godt som mange andre. Det som er en stort pluss, er at selv om disse ikke varer like lenge som mange andre, så går det fint å påføre ett nytt lag uten at det kaker seg, noe som virkelig ikke går på mange andre liquide lipstick. På meg varer den ca 4 timer, noe som er helt greit. 

Det er også veldig mange fine farger å velge mellom, mine favoritter er nok Alyssa og November, ettersom de er farger jeg føler jeg kan bruke til alt. Jeg anbefaler virkelig å prøve disse, ettersom de er veldig billige og definitivt mye bedre enn mange andre, derfor får den 4/5 av meg.

Swatches


November // Echo Park // Alyssa // Wink

 

- Sanna Vaagland

 

#Makeup #Sminke #Colourpop

Makeup I Lips

 • 01.08.2017, 22:00

 

- Sanna 

 

#Sminke #Makeup

Makeup I Pink

 • 01.08.2017, 18:00

- Sanna

 

#Sminke #Makeup

Makeup I Green

 • 31.07.2017, 22:00

- Sanna

#Makeup #Sminke

Makeup I Orange

 • 28.07.2017, 23:15
- Sanna 

 

#Sminke #Makeup

Makeup I Blues

 • 27.07.2017, 18:00

- Sanna

 

#Sminke #Makeup
 

Makeup I Diva

 • 26.07.2017, 20:30- Sanna

 

#Sminke #Makeup 

 

Makeup I Soft lines

 • 23.07.2017, 22:30- Sanna

 

#Sminke #Makeup

 

Makeup I Soft purple

 • 22.07.2017, 23:30

- Sanna

 

#Sminke #Makeup

Makeup I Gold lines

 • 21.07.2017, 18:30- Sanna

 

#Sminke #Makeup

Makeup I Sparkles

 • 19.07.2017, 20:30

- Sanna

 

#Makeup #Sminke

Makeup I The Bare Necessities

 • 18.07.2017, 21:00

- Sanna

#Makeup #Sminke


 

Makeup I Nature tones

 • 17.07.2017, 19:00

- Sanna

 

#Makeup #Sminke

Makeup I Pinks

 • 16.07.2017, 19:00

- Sanna

 

#Makeup #sminke

Makeup I Forrest Green

 • 15.07.2017, 20:00

 

- Sanna 

 

#Makeup #Sminke
 

Makeup I Purple Glitter

 • 14.07.2017, 20:00- Sanna

 

#Makeup #Sminke

Makeup I Red lips

 • 13.07.2017, 20:00
- Sanna

 

#Sminke #Makeup
 

Makeup I Silver Glitter

 • 12.07.2017, 20:00

- Sanna

 

#Makeup #Sminke

Makeup I Purple Smoke

 • 11.07.2017, 23:30
- Sanna
 

#sminke #makeup

Makeup I Oransje

 • 10.07.2017, 18:00

- Sanna
 

#Makeup #Sminke

Makeup I Natural

 • 09.07.2017, 18:00
- Sanna

 

#Makeup #Sminke

Skjønnsminke-eksamen

 • 22.06.2017, 18:00 


Jeg ble så fornøyd med disse bildene fra skjønnsminke-eksamenen. Og det beste av alt var at jeg faktisk fikk 6, noe jeg virkelig ikke hadde forventet! Så morsomt å avslutte skoleåret med toppkarakter på eksamen. Fotografen var Sóley Ástudóttir og modellen min var Aleksandra Jakobsen.

- Sanna 

 

#sminke #makeup #imageakademiet

SFX-eksamen

 • 19.06.2017, 18:00


 

Forrige uke hadde jeg SFX-eksamen på skolen, noe som var veldig deilig å bli ferdig med, siden det var den eksamenen jeg grudde meg aller mest til. Jeg fikk C, og er kjempe fornøyd! Fotografen var Christer Bell. 

 

- Sanna 

 

#SFX #Makeupartist #Imageakademiet

Utstilling

 • 18.06.2017, 18:00


                  


                  

 

                  


Vi hadde en utstilling på skolen for en liten stund siden, hvor vi skulle jobbe sammen to og to og lage et bilde som var inspirert av arkitektur. Jeg havnet på gruppe med Dorsa, og det kunne ikke ha gått bedre! Vi jobbet så godt sammen. Fotografen vår var Christer Bell, han er helt fantastisk å jobbe sammen med, og modellen vår Aurora Louise Haugen Itland er rett og slett nydelig. Bildene er tatt på operahuset her i Oslo. Vi fikk 6 på bildene, og er veldig fornøyd. ​

 

- Sanna 

 

#imageakademiet #sminke #makeup 

Utdannet makeupartist!

 • 17.06.2017, 18:00

                   Processed with VSCO with hb2 preset         

       
I dag er jeg endelig utdannet makeupartist, og det er så gøy! Kjempe fornøyd med alle karakterer, og fikk til og med A på skjønnsminke-eksamen! Ble så overrasket da jeg fikk vite det, for det hadde jeg virkelig ikke forventet! Dette året på imageakademiet har hatt sine oppturer og nedturer, men jeg har blitt kjent med en fantastisk gjeng og alt i alt har jeg kost meg skikkelig! Så nå gleder jeg meg på å se hva som skjer videre.

- Sanna 

 

#sminke #makeup #makeupartist

Makeup I Red lips

 • 07.03.2017, 18:00
Ansikt:

Smashbox Photo Finich Primer Oil

Neutrogena Healthy Skin foundation

Maybelline Fit Me Concealer

Rimmel Stay Matte Powder

Bhcosmeticks Carly Bibel palette

Makeup Forever Pro Sculpting duo i 02

Øyne:

Bhcosmeticks Carly Bibel palette

Maybelline Great Lash

Lepper:

Smashbox Always on Liquide lipstick i Bawse

 

- Sanna Vaagland 

 

#Makeup #Sminke

Innkjøp I Nyx & Smashbox

 • 06.03.2017, 18:00Nyx Strobe Of Genius Illuminating Palette // Smashbox Always On Liquid Lipstick i Bawse

Jeg har hatt så lyst på denne paletten fra Nyx, og nå har jeg endelig tatt meg råd til å kjøpe den. Den er rett og slett nydelig, og jeg anbefaler den på det sterkeste! Jeg kjøpte også denne liquide lipsticken fra Smashbox og jeg tror den er en av de beste jeg har prøvd, så jeg tror nok at jeg kommer til å kjøpe flere etter hvert.

- Sanna Vaagland

 

 

 

Makeup I Stars

 • 04.03.2017, 18:00


 

- Sanna Vaagland

Makeup I Hint of Green

 • 03.03.2017, 18:00 

Ansikt:

Becca Shimmering Skin Perfector i Opal 

Covergirl Outlast stay fabulous foundation

Nyx HD Concealer 

Nars Radiant Cream Concealer

RCMA No-Color Powder

Mac Harmony blush

MakeupGeek Rendezvous blush

Nyx Strobe of Genius palette

Øyne:

Mac Brulé, Soft Brown og Brun

MakeupGeek Frappé, Cocoa Bear, Jester og Dirty Martini

Maybelline Great Lash

Nyx Wonder Pencil i Light

Lepper:

Colourpop Ultra Matte Lip i Perky

 

- Sanna Vaagland

 

#sminke #makeup

Makeup I Colours

 • 02.03.2017, 18:00 

- Sanna Vaagland

 

#makeup #sminke

Innkjøp I Morphe brushes

 • 01.03.2017, 18:00
Morphe 35O palette

Kathleenlights x Morphebrushes 


Disse palettene er kjempe gode, og jeg anbefaler de på det sterkeste! Begge er kjøpt på https://www.morphebrushes.com, tror det som Kathleenlights har laget desverre er utsolgt, men 35O er også veldig bra!

 

- Sanna Vaagland  

 

#sminke #makeup #morphe #morphebrushes

sannavaagland

🌼 Makeupartist 🌼 20 år

Search

Bloggdesign