hits

Makeup I Dots

  • 06.01.2018, 20:00

 

- Sanna Vaagland

 

#Sminke #Makeup

2017 Sminkefavoritter

  • 03.01.2018, 20:00

2017 har virkelig vært et spennende år, hvor jeg har fått opplevd mye! Jeg har fått testet ut mange nye sminkeprodukter og har definitivt funnet mange favoritter som jeg kommer til å bruke i mange år framover! Så her kommer en liten oppsummering av mine sminkefavoritter fra 2017. 

Primer: Helt ærlig så liker jeg å bruke primer, men det er ikke ofte jeg synes at de faktisk gjør så mye. Men jeg fikk en prøve av Smashbox sin Photo Finish Primer Oil og den er helt fantastisk! Jeg har tørr til normal hud, og sminken blir ofte veldig tørr i løpet av dagen, men med denne blir den ikke det! Jeg har snart brukt opp prøven jeg fikk, og jeg kommer helt klart til å kjøpe  en full størrelse av denne!

Foundation: Frøya sin CC Cream er definitivt blitt en stor favoritt i år! Den har veldig lett dekk og du kjenner ikke at du har på deg sminke når du bruker den, noe jeg virkelig foretrekker! Denne bruker jeg om jeg skal bruke en del sminke også, enten så mikser jeg den inn i andre foundationer, eller så bruker jeg bare concealer der jeg ønsker mer dekk. Definitivt den beste foundationen jeg har brukt de siste årene!

Concealer: Jeg er veldig glad i concealer og har alt for mange, men den jeg har likt best i år er definitivt Tarte Shape tape. Den dekker alt, og er veldig drøy i bruk, så her trenger du veldig lite for å dekke det du ønsker. 

Pudder: Jeg elsker pudder, noe som ikke er så veldig logisk med tanke på at jeg fort blir tørr. Men jeg liker ikke den følelsen av at foundationen skal smitte av på alt. Her har jeg to favoritter. Den første er Hourglass Ambient lightning powder, denne bruker jeg i hovedsak der jeg ønsker å ha litt mer glød, for eksempel på kinnbena, under øynene, nesen og i pannen. Den gir en fantastisk glød, uten at det blir en highlighter. Den andre favorittene min er Mac mineralize skinfinish, som jeg bruker i resten av ansiktet, denne har fortsatt litt glød i seg så foundationen vil ikke bli for matt. 

Blush: Blush er noe jeg har blitt mer glad i dette året, og den jeg har likt best er Smashbox L.A. Lights Blush & Higlihter palette i Culver City Coral. Fargene er veldig fine og er ikke for pigmenterte, så den er enkel å jobbe med.

Bronzer: Jeg elsker bronzer og ender ofte opp med å bruke for mye, men med Too faced sin Milk Chocolate Soleil trenger jeg ikke å være redd for at det blir for mye. Denne legger seg fint på huden og er helt perfekt i fargen for meg! Denne bruker jeg på både meg selv og egentlig alle jeg sminker, fordi den kler alle. Ofte så bruker jeg også denne før jeg legger en mørkere en, fordi jeg da opplever at det blir finere "kanter". 

Highlighter:Jeg har vanvittig mange highlighter, så det var veldig vanskelig å velge bare en favoritt! Men den jeg bruker aller best er nok Anastasia sin Illuminator i So Hollywood. Den gir en nydelig gyllen glød, og ligger fint på huden! 

Øyenskygge: Tart sin Tartelette in bloom er den øyeskyggepaletten jeg tar med meg om jeg skal ut å reise! Den har alle fargene jeg trenger og de er så enkle å duse ut! Elsker den!

Eyeliner: Alle Linda Halberg sine Crayons har blitt mine favoritt eyelinere! De er enkle å jobbe med og sitter hele dagen! Men om jeg måtte ha valgt en farge hadde det blitt den rustfargen i Wipple Flash, nydelig farge!

Mascara: Den eneste mascaraen som sitter godt på meg og som ikke drysser er Mac False Lashes Extreme Black! Det er den eneste mascaraen jeg bruker.

Bryn: Alle brynsproduktene til Bitchn´Brows synes jeg er veldig gode, både skyggene, browfixen og blyanten. Enkle produkter å jobbe med, drøye i bruk og sitter hele dagen! 

Lipliner: Den liplineren jeg bruker mest er Mac Lipliner i Dervish, det er en nydelig nude farge, som er veldig lik min egen leppefarge. Sitter godt og veldig fin farge!

Lepestift: Colourpop sin Ultra Matt Lip i Love Bug er nok favoritt leppestiften min, den er en nydelig rødlig farge, og den er veldig billig!

 

Det var alle favorittproduktene mine for 2017, så jeg håper jeg finner minst like mange gode produkter dette året! 

 

- Sanna Vaagland

 

#Makeup #Sminke

Makeup I 2018

  • 02.01.2018, 20:00

 

Jeg har så vanvittig mye glitter i skuffene mine, så det er altid like gøy å kunne slenge på litt! Dette var fra nyttårsaften og jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke bruke glitter, men jeg er så glad jeg ombestemte meg. Fordi jeg  ble egentlig utrolig fornøyd med sminken! Skal definitivt bli flinkere til å bruke det dette året. Godt nyttår!

 

- Sanna Vaagland

 

#Makeup #Sminke

sannavaagland

🌼 Makeupartist 🌼 20 år

Search

Bloggdesign