hits

Skjønnsminke-eksamen

  • 22.06.2017, 18:00 


Jeg ble så fornøyd med disse bildene fra skjønnsminke-eksamenen. Og det beste av alt var at jeg faktisk fikk 6, noe jeg virkelig ikke hadde forventet! Så morsomt å avslutte skoleåret med toppkarakter på eksamen. Fotografen var Sóley Ástudóttir og modellen min var Aleksandra Jakobsen.

- Sanna 

 

#sminke #makeup #imageakademiet

SFX-eksamen

  • 19.06.2017, 18:00


 

Forrige uke hadde jeg SFX-eksamen på skolen, noe som var veldig deilig å bli ferdig med, siden det var den eksamenen jeg grudde meg aller mest til. Jeg fikk C, og er kjempe fornøyd! Fotografen var Christer Bell. 

 

- Sanna 

 

#SFX #Makeupartist #Imageakademiet

Utstilling

  • 18.06.2017, 18:00


                  


                  

 

                  


Vi hadde en utstilling på skolen for en liten stund siden, hvor vi skulle jobbe sammen to og to og lage et bilde som var inspirert av arkitektur. Jeg havnet på gruppe med Dorsa, og det kunne ikke ha gått bedre! Vi jobbet så godt sammen. Fotografen vår var Christer Bell, han er helt fantastisk å jobbe sammen med, og modellen vår Aurora Louise Haugen Itland er rett og slett nydelig. Bildene er tatt på operahuset her i Oslo. Vi fikk 6 på bildene, og er veldig fornøyd. ​

 

- Sanna 

 

#imageakademiet #sminke #makeup 

Utdannet makeupartist!

  • 17.06.2017, 18:00

                   Processed with VSCO with hb2 preset         

       
I dag er jeg endelig utdannet makeupartist, og det er så gøy! Kjempe fornøyd med alle karakterer, og fikk til og med A på skjønnsminke-eksamen! Ble så overrasket da jeg fikk vite det, for det hadde jeg virkelig ikke forventet! Dette året på imageakademiet har hatt sine oppturer og nedturer, men jeg har blitt kjent med en fantastisk gjeng og alt i alt har jeg kost meg skikkelig! Så nå gleder jeg meg på å se hva som skjer videre.

- Sanna 

 

#sminke #makeup #makeupartist

sannavaagland

🌼 Makeupartist 🌼 20 år

Search

Bloggdesign